Deluxe Behandlingar

Vill du pröva något nytt? Tror du att massage är bara för njutning, då har du fel, det är mycket mer än så. Om du vill ta hand om din kropp och välbefinnande som den förtjänar, då rekommenderar vi dig en av dessa exklusiva behandlingar.

Hot Stone Massage

Hot stone massage är en återupptäckt, holistisk massage metod, som främjar blodcirkulationen på ett trevligt sätt. Muskelspänningar försvinner och Hot Stone Massage stödjer det lymfatiska flödet. Kraften överförs till kroppsvärme och säkerställer också en fysisk och mental balans samt aktiverar kroppens energi och ökar det allmänna välbefinnandet. Blodcirkulationen accelereras och celler såväl som vävnaden matas med syre. Doftande oljor masseras över hela kroppen, för bästa avkoppling och regenereringsprocess. Läs mer

Wellnessmassage

Du letar efter ett sätt att slappna av ordentligt? Då är en Wellness massage precis rätt för dig. Du kommer att bli bortskämd med antingen en ryggmassage eller helkroppsmassage och en body scrub. Efter det kommer du känna dig som en ny person!

Varm Örtstämpelmassage

Örtstämpel är liten stämpel fylld med exotiska doftande örter dospåsar som värms i ett ångbad. De masseras smidigt in i huden genom olika former av rörelse. Denna stimulation gör att spänningar släpper och främjar blodcirkulationen. Genom värmen och massageoljan som används gör den huden smidig och elastisk. Lindrar även de reumatiska besvär och förbättrar vävnaden.