Spa Behandlingar

Ryggmassage

Många människor drabbas av ryggsmärtor. En lugnande massage kan ha en positiv effekt på symtomen. Dessutom ger det ett perfekt tillfälle att komma bort från stress och tid att verkligen koppla av. Om du lider av smärta och spänning, är en professionell massage absolut något för dig.

Hellkroppsmassage

Helkroppsmassage hjälper till från topp till tå för att förbättra hälsa och välbefinnande. Det bryter ner barriärer, ger energi, gott humör och genom att stimulera blodcirkulationen, kommer huden att bli vackrare. De sensoriska cellerna i huden bjuds på detaljer. Dessutom musklerna blir avslappnade. Läs mer

Fotreflexmassage

Förutom fina fötter kan man också lindra en mängd olika krämper:

Ledvärk, spänning, krämper, sömnlöshet, dålig cirkulation, huvudvärk, migrän, cirkulationsproblem, matsmältningsproblem, urinvägsinfektioner, hösnuva, förkylningar och menstruationsrubbningar.

Aromamassage

De eteriska oljor som används i aromamassage masseras djupt in i huden och stimulerar systemets nerv, blod och lymfa. Beroende på typen och sammansättning av de doftmaterial som används, blir huden avslappnad, uppfräschad, uppvärmd eller kyld. Samtidigt absorberas dofterna genom näsan och inte bara för att främja välbefinnandet, men ger även stöd för stressreducering.