Tilläggsbehandlingar

Hos oss erbjuder vi extra behandlingar för ditt ansikte och kropp.

Brynfärgning

Ögonbrynen är en viktig del av ögat. Med brynfärgning får du en bättre helhet på ansiktet. Färgen jag använder har hög kvalitet och produkterna är varaktiga samt vattentåliga.

Brynplockning

Med perfekt formade ögonbryn förbättrar du din naturliga harmonin i ditt ansikte och betonar ögonen. Väldefinierade ögonbryn ger ditt ansikte kontur och karaktär & såklart ett vackert utseende.

Fransfärgning

Vid färgning av ögonfransar tar du fram din egen ögonfärg. Det är praktiskt och enkelt vilket gör att du inte behöver lägga ner för mycket tid på makeup.

Hand mask

Har du torra och sträva händer? Då rekommenderar vi att du tar en hand mask behandling som gör att dina händer blir mjuka och lena. Du kommer märka skillnad efter första behandlingen.

Fot mask

Fötterna bär oss genom alla situationer. Ge dem en omtanke genom en behandling. Vad sägs om mjuka, lena och välbehandlade fötter?

Body scrub

Med body scrub kan kroppen försiktigt masseras och rengöras samtidigt. Speciellt lämplig för fet och oren hud. Med denna procedur får huden även en bättre blodcirkulation.

Ansiktshårborttagning/Sockerwax*

Att ha generade hårväxt på ansiktet kan vara jobbigt. Genom att ta bort det med naturligt sockervax får du med rötterna vilket gör att ditt hår inte växer ut lika snabbt. Hårborttagning med sockervax lämnar en mycket len och mjuk hy.

*Endast tillgängligt med en massage eller ansiktsbehandling